Ready Player One!

Om du liker skjulte beskjeder, eller såkalte «easter eggs», i filmer eller serier så er Ready Player One definitivt filmen for deg!

I en dystopisk verden (året 2044) der mennesker bruker all sin tid i en virtuel reality verden kalt «The Oasis», kan du være hvem, hva eller hvor du vil så lenge du har på deg spillutstyret ditt. Filmen følger Wade Watts, en fattig foreldreløs 18 åring som mer enn noe annet vil finne de 3 hemmelige nøklene, gjemt forskjellige steder i The Oasis, og vinne kontrollen over hele den virtuelle verden.

Filmen er stappfull av pop-culture referanser og gjenkjennelige karakterer fra spill, tv og film-verden. Mye av filmen er basert i The Oasis (VR) og har derfor uendelig med verdner, karakterer, objekter og handlinger, men likevel samspiller handlingen godt med den virkelige verden. Gjør deg klar til å finne barnet i deg selv, da de kjente og kjære karakterene fra fortiden igjen springer til liv i denne nye verden. Ready Player One er film som får deg til å sitte på kanten av setet gjennom hele filmen, ikke nødvendligvis grunnet spenning men grunnet gleden av å finne tilbake til barndommen og alt du den gang holdt kjær.

Filmen er basert på Ernest Cline’s bok fra 2011 med samme navn, og hadde kinopremiere i Norge 28.03.2018.