Top 10 Overrated Movies

Ikke alle filmer er like gode som sitt rykte! Dette er en liste over filmer som er en smule overvudert i filmverden, noe som betyr at filmene slettes ikke er dårlige, men kanskje ikke like gode som ryktet dens skal ha det til. Mange av disse filmene er fine, og veldig likandes, noe som har gjort de til mulige publikums-favoritter. Igjen: DETTE ER IKKE DÅRLIGE FILMER!

10. Shakespeare in Love
Hvordan denne filmen vant Best Picture i Oscar-Utdelingen over Saving Private Ryan er et spørsmål mange har stillt dem selv gjennom tidene. Skuespillet er så-som-så og handlingen er veldig «plain». Filmen har sine øyeblikk, men fortjener definitivt en plass på denne listen.

9. Jerry Maguire

«You had me at hello» tenker du kanskje når du ser navnet Jerry Maguire, noe som er forståelig ettersom det er noe av det eneste minneverdige i filmen. Tom Cruise og Renée Zellweger har gjør en fin jobb med skuespillet i filmen, men er dessverre overskygget av en kjedelig og monoton handling.  

8. The Wolf of Wall Street

OKEI, OKEI!!! Noen mennesker kommer til å være uenig i dette men jeg har en god grunn til å plassere den på listen, jeg lover! Filmen er et mesterverk og har fantastisk skuespill samt en veldig interresant handling. Men her er greia, filmen er alt for lang og ville klart å få frem nøyaktig det samme budskapet med nesten 1 time mindre spilletid. Mange uviktige scener samt den samme scenen hvor de tar dop tar opp veldig mye tid av filmen.

7. Gran Torino

Clint Eastwood er en fantastisk skuespiller, og han gjør det veldig bra i denne filmen, hans medspillere derimot er ikke noe å skryte av. Man blir helt dratt ut av handlingen grunnet dårlig skespill.. Eastwood reddet virkelig filmen.

6. Crash

En sterk film om et relativt sterkt budskap, som ikke helt når opp til hypen den har fått. At filmen vant Oscar for Best Picture over Brokeback Mountain er bare tragisk! Historiene i filmen er veldig sterke, men blir dessverre ikke ført sammen på en god nok måte, og får derfor en plass på denne listen.

5. American Hustle

Hva var handlingen i denne filmene igjen? Det man sitter igjen med er noen forferdelige «tanning-jobs» og Jennifer Lawrence som danser rundt helt Crazy på kjøkkenet. Don’t get me wrong, skuespillet i filmen er fenomenalt, handlingen er bare veldig ehh .. forglemmelig.

4. The Blair Witch Project

En skrekkfilm som er kjent for sin shaky-cam innspilling og «real-like» opptreden. Filmen er god underholdning for mennesker som liker skrekkfilmer, men er veldig forutsigbar (noe man ikke vil ha i en sånn film).

3. The Greatest Showman

For noen sanger!! La meg gjøre en ting klart: soundtracket var fantatisk! Handlingen derimot var ikke noe å skryte av! Om du trodde filmen skulle handle om mennesker som var annerledes, og å styrke de på en eller annen måt så tar du feil.. Filmen handler om en grådig showman som bare gir disse menneskene en platform slik at han kan tjene penger på de. Dansingen og musikken er alt for moderne for en historie så gammel!

2. Skyfall 

Denne James Bond filmen er sakt til å være en av de beste på mange år, som dere skjønner er jeg ganske uenig. Det beste med filmen, som har noe med tittelen å gjøre, er de siste 30 minuttene. Mye av hypet denne filmen fikk er nok grunnet den utrolig dårlige filmen som kom før den, altså Quantum of Solace.

1.. Avatar

Pocahontas but Blue.. Filmen er helt fantastisk å se på, hvertfall om man tenker på Visual Effects (noe den også vant en Oscar for). Handlingen var derimot bare den somme som Pocahontas for blå mennesker med haler som føler og «connecter». Historien gir heller ikke alltid mening, da den har en del plothull. Filmen fikk meg konstant til å tenke; Hvorfor? (og ikke på en god måte)

 

Dette er mine top 10 overvuderte filmer, om du er uenig eller har en egen liste; legg gjerne igjen en kommentar!