The Shape of Water

Om din favoritt-film er The Hangover, eller om du elsker hjernedøde action-filmer og slapstick komedier, er denne filmen kanskje ikke for deg. Om du føler at det jeg skrev er korrekt og likevel likte filmen, good for you!

Guillermo del Toros mesterverk «The Shape of Water» kan gå litt over hodet på noen, ettersom at filmen er en thriller-komedie-halvmusikal-drama som handler om en døv kvinne som forelsker seg i en amfibisk gud. Jeg forstår derfor veldig godt hvorfor den alminnelige kino-gåer ikke synes dette var deres kopp Te.

Filmen har ikke bare et sykt plot men også en sykt bra cast som gjør at alt crazy blir troverdig. Skuespillere som Sally HawkinsOctavia SpencerMichael Shannon og Richard Jenkins gjør dette til en av de beste filmene gjennom tidene. En kommende Klassiker!