Top 10 Underrated Movies

Det er ikke alltid filmer får den annerkjennelsen de fortjener. Dette er en liste over de topp 10 beste filmene som har blitt oversett eller ikke fått god nok annerkjennelse i filmverden.

 1. Hard Candy

  I denne fantastiske filmen fra David Slade får du alt du trenger i den klassiske thriller sjangeren, hvor alt fra grøssninger ned ryggen til uventede «mindf**k» øyeblikk ligger i vente. Med en cast bestående av kun Ellen Page og Patrick Wilson, samt en liten birolle av Sandra Oh, vil denne filmen overraske og sjokkere.
 2. Cake

  Filmen som var på «short-list» for Oscar nominasjoner, fikk overraskende lite publisitet rundt tiden den hadde premiere. Regissert av Daniel Barnz og med en fantastisk cast bestående av Jennifer Aniston, Anna Kendrick, Sam Worthington, Felicity Huffman og mange fler, er dette drama mesterverket helt klart et åpenbart valg for denne listen.
 3. Scott Pilgrim vs. The World

  Om du ikke er en uber-nerd eller ser på unormalt mange filmer i løpet av året, har du mest sannsynlig ikke sett Scott Pilgrim vs. The World. Filmen er en av de beste cult-komediene du kan komme over i løpet av årene som har gått, med Michael Cera i spissen og Edgar Wright i regissør stolen er dette helt enkelt en slam-dunk i komedie sjangeren.
 4. Some Kind of Wonderful

  Om du kjenner til The Breakfast Club (og digget den, antar jeg) vil du mest sansynelig elske Some Kind Of Wonderful. Denne romantiske dramaen vil sjarmere deg i senk og få deg løpende tilbake for mer. Skrevet av John Hughes og regissert av Howard Deutch med Eric Stoltz og Mary Stuart Masterson i spissen er dette en 80-talls klassiker.
 5. The Skeleton Key

  ENDELIG en skrekkfilm på en toppliste! Det er ikke ofte en skrekkfilm får gode reviews og spesielt ikke de som ikke har ett super stort budsjett. Regissert av Iain Softley, med flott skuespill av Kate Hudson, dette er en film man ikke burde gå glipp av om man er glad i thrillere/skrekkfilmer.
 6. Imagine Me and You

  Hvorfor I alle dager er denne filmen kun kjent I LGBT+ samfunnet? Det kan man lure på, ettersom denne romantiske komedien overvinne alles sinn dersom den får en real sjanse. Piper Perabo og Lena Headey viser oss hva kjærlighet virkelig er i denne filmen regissert av Ol Parker.
 7. He’s Just Not That Into You

  Denne filmen har alt, alt utenom bra publisitet! En av filmene som har utrolig mange kjendiser med i casten (likt Valentines Day og New Years Eve) men ikke like høy popularitet. Ken Kwapis regisserer denne stjernespekkede filmen med bl.a: Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Bradley Cooper, Ben Affleck, Scarlett Johansson og mange, mange flere.
 8. Speak

  Denne filmen fikk meg til å elske Kristen Stewart samt se henne som noe annet enn Bella fra Twilight. Drama filmen vil rive løs en del dypt inne i deg som du ikke viste du hadde, og når den er ferdig vil du måtte ta deg noen minutter til å puste dypt inn. Regissert av Jessica Sharzer og basert på en bok av Laurie Halse Anderson.
 9. It’s Kind of a Funny Story

  Filmen ingen vet at eksisterer, eller sånn kan det i alle fall virke. Den har ikke hatt et stort budsjett eller mye popularitet i filmverden men er virkelig en uslipt diamant når alt kommer til alt. Keir Gilchrist, Zach Galifiankis og Emma Roberts gjør historien utrolig troverdig, med Galifiankis’ beste opptreden hittil. Regissert av Anna Boden og Ryan Fleck, basert på en bok av Ned Vizzini.
 10. The Girl With All The Gifts

  Filmen som burde fått utrolig mye “hype” I 2016 men dessverre ble helt glemt bort grunnet ander stor-filmer. Denne thriller/skrekk/drama filmen overrasket veldig da jeg først så den, mye grunnet at forventningen til filmen var lav siden den ikke var på noens radar. Om du liker zombie filmer, eller filmer som er litt «mindf**k» er dette filmen for deg. Regissert av Colm McCarthy og basert på en bok av Mike Carey.

Hederlig Omtale (movies that almost made the list): The final girls, The cake eaters, The invention of lying, Stick it.